Skip to content


Multifunctional Philips LaserMFD 6020 si doua vorbe

multifunctional philips laserMFD 6020Avem sa va prezentam un nou echipament, un multifunctional Philips LaserMFD 6020, fiabil si util, dar cu un pic de cantec. Nu va speriati, nu e de rau, fiindca, dupa cum stiti, tonul face muzica, iar noi la eLog.ro suntem echivalentul in imprimante si consumabile al unor muzicieni profesionisti, absolventi de Conservator IT&C. Asa ca o sa va punem de fiecare data melodia potrivita, de pe albumul nostru de consiliere gratuita.

Multifunctional Philips LaserMFD 6020 – povestea

Care e treaba cu acest multifunctional Philips LaserMFD 6020? Echipamentul in sine o sa va devina repede cunoscut, daca va amintiti de un multifunctional laser alb-negru Nashuatec pe care vi l-am prezentat deja pe blog, SP1100s. Ce legatura are cu multifunctionalul Philips LaserMFD 6020? E ca la gemeni: aceiasi parinti, aceleasi gene… nume diferite. V-am mai povestit de grupul NRG, caruia ii place sa vanda echipamente (de la imprimante la consumabile) produse de Ricoh, sub diverse denumiri, pentru diverse firme. Ceea ce n-ar fi o problema in fond, daca n-ar risca sa cauzeze confuzie, uneori.

Sarind peste genealogie, sa vedem calitatile: un multifunctional Philips LaserMFD 6020 ofera print si copy A4 la viteza 20ppm, cu rezolutie 600×600 dpi, scanner color cu 600×2400 dpi optic, functie de toner save, si toate acestea la un pret extrem de mic! Si asa am ajuns la punctul sensibil, care poate sa doara… sau nu, daca il ascultati pe doctorul Imprimescu.

Avantajul unui multifunctional Philips LaserMFD 6020 il reprezinta tocmai acest pret foarte mic de achizitie. Iar asta poate fi o binecuvantare pentru un volum mic de printare, cateva sute de pagini, lunar.

Daca, insa, aveti nevoie sa imprimati volume cu trei zerouri, o sa va treziti cu dureri de cap dupa ce vedeti mesajul „toner low” si va apucati sa cautati consumabile originale, mai exact cartuse toner. Da, cartuse toner originale, fiindca NRG nu va permite sa reincarcati. Consumabile exista, desigur, le avem si noi, cum ar fi cartuse toner Philips PFA821 Black sau cartuse toner Philips PFA822 Black. Si sa presupunem ca le gasiti usor de fiecare data. Dar v-ati uitat la pret?

Aici e secretul, care va lamureste cum poate un multifunctional Philips LaserMFD 6020 sa fie atat de ieftin. Nimic nu se pierde, totul se… recupereaza. Cum ar zice Imprimescu, ieftin la malai, scump la tarate – si nu confundati malaiul romanesc cu cel american: primul se mananca, iar celalalt se cheltuieste. Doar taratele risca sa stea in gat.

Tineti minte asta, daca aveti un volum de printare foarte mare. Pentru cateva sute de pagini lunar insa, un multifunctional Philips LaserMFD 6020 poate fi o afacere foarte buna.

Important este sa priviti mereu dincolo de pret. Acesta a fost cuvantul consilierului vostru, Imprimescu, catre clientii sai. Mergeti si cumparati… in cunostinta de cauza.

 

Bookmark and Share

Posted in Alti producatori, Comert electronic, Consiliere multifunctionale, Ricoh, Vanzari.

Tagged with , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.


cinci + = 12

This site is using OpenAvatar based on